DIA DE LES ILLES BALEARS A SON PARDO

1 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Trote

L’hipòdrom Son Pardo celebrà el Dia de les Illes Balears amb un programa de carreres de gran qualitat i altres activitats que feren gaudir al públic d’una horabaixa de carreres diferent.

L’hipòdrom Son Pardo celebrà el Dia de les Illes Balears amb un programa de carreres de gran qualitat i altres activitats que feren gaudir al públic d’una horabaixa de carreres diferent

El diumenge 1 de Març  l’hipòdrom Son Pardo celebrà el Dia de les Illes Balears amb un programa de 8 carreres de les que en destacaven dues: el XXV Gran Premi Govern de les Illes Balears i el Premi XXV Illes Balears.

El XXV Gran Premi Govern de les Illes Balears era una clàssica per a nacionals damunt els 2.200 metres que comptava amb una dotació de 9.000 euros en premis.

El Premi XXV Illes Balears era una altra classica a la que els productes internacionals amidaven les seves forces damunt els 2.200 metres. La carrera estava dotada amb 3.000 euros en premis.

A la partida el més ràpid fou Jambro Net HC juntament amb Lebrook i Jovençana DP. A la sortida del primer revolt se situà primer Lebrook i Jambro Net HC restava segon. A 1.500 metres del final passà a l’atac Malone que avançà fins a la primera posició. Lebrook era segon acompanyat a l’exterior de Moll de Llevant. Lebrook s’obrí a l’exterior a 600 metres de la conclusió, moment en el qual Nit de Llevant remuntava posicions i ja era tercera. Malone encara era primera al pal dels 500 metres. A la recta d’arribada Malone reculà i Lebrook assolí la primera plaça. Nit de Llevant atacà pel centre de la pista i superà Lebrook. Nit de Llevant s’imposà amb un temps d’1.14’9 en els 2.200 metres i establí el record  de sa carrera.

Finalitzada la carrera la Consellera d’Agricultura del Govern, Mercè Amer lliurà un trofeu al guanyador.

Just després es va fer el Premi Illes Balears per a internacionals amb quinze participants ens els 2.200 metres. Jorlic Pacha fou el més destacat darrere el cotxe de sortida tot i que ben aviat va ser Jerybo qui passà a encapçalar la cursa per davant Mimo i Little Wood. Les posicions es varen mantenir semblants els metres següents, només Harry du Cotil avançava per l’exterior i a 1.000 metres del final ja rodava al costat de Jerybo. Harry du Cotil va prendre la primera plaça en el darrer revolt però per l’exterior avançà Jarnac de Blary que se situà primer a mitjan recta i s’adjudicà amb comoditat la competició amb un registre d’1.14’8 en els 2.200 metres menat per Joan Toni Riera, d’aquesta manera repetí la victòria l’any passat en aquesta clàssica.

Al igual que amb la prova anterior la Consellera d’Agricultura del Govern, Mercè Amer, lliurà una copa al guanyador.

A més de les carreres, a l’Hipòdrom durant tota l’horabaixa els nins pogueren colcar en pony, es va fer una mostra de licors i es varen lliurar les samarretes oficials de soci del RCD Mallorca.

Informa: Deporte Balear // fuente:hipodromsonpardo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com