El Entrenador del Andratx, Rafa Pérez dimite

2 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Rafa Perez

Rafa Pérez ha deixat de ser l’entrenador de l’Andratx i aquest diumenge ja no se seurà a la banqueta. Ell mateix m’ha comentat que havia comunicat a la Directiva que per continuar era necessari introduir alguns canvis en la plantilla, circunstància que implicava altes i baixes. Com que no s’acceptà la proposta, ha dimitit. Ja se sabia des d’un principi que enguany pertocava sofrir, però sempre s’ha arrossegat el problema de disposar d’un pressupost molt baix, cosa que condicionava la confecció de la plantilla. Per assolir la permanència són necessaris, opina, alguns jugadors, per ventura del mateix nivell que els actuals, però amb més caràcter.

No hi havia motivació
Francisco García, President de l’Andratx, ha manifestat que la seva intenció inicial era refrendar en el càrrec a Rafa Pérez, però no el va veure motivat. Un entrenador és una de les referències de l’equip i si aquest no transmeteix optimisme, no queda més remei que substituir-lo, me diu.

El substitut, o Paco Esteban o Tomàs Gibert
L’Andratx tenia intenció de signar un nou entrenador la nit d’ahir divendres. A pesar de que inicialment sonà molt el nom de Paco Esteban, ex tècnic del Peguera i Sóller, entre altres, el divendres capvespre prenia força l’opció den Tomàs Gibert, qui la passada temporada dirigí a l’At Balears i que anys enrera entrenà al propi Andratx.

Informa: deportebalear.com / fuente:paraulesalagespa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com