El CE Manacor i el FC Inter Manacor uneixen els seus camins

31 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Convenios, Fútbol

Els dos clubs arriben a un acord d’afiliació en el que el FC Inter Manacor actuarà com equip filial del CE Manacor amb l’objectiu d’enfortir la pedrera manacorina i dotar de solidesa el nou projecte del club de referència de la zona de Llevant.

El futbol manacorí fa una passa endavant per ser més protagonista que mai. El CE Manacor i el FC Inter Manacor arriben a un acord d’afiliació en el qual ambdós clubs es comprometen a treballar en comú per tal de fer créixer la pedrera manacorina. Els dos clubs referents de la ciutat del Llevant signen un acord en el qual el FC Inter Manacor actuarà com equip filial del CE Manacor des de la temporada 2024/25. Així, el primer equip del CE Manacor, actualment militant de 3ª RFEF, i el primer equip del FC Inter Manacor, que jugarà la nova SuperPreferent, uneixen sinergies per tal que els jugadors que es formen a Na Capellera en categories inferiors puguin tenir una continuïtat en el seu desenvolupament com a futbolistes. D’aquesta manera, es garanteix una viabilitat al creixement del jugador que acaba l’etapa de juvenil i pot continuar formant-se en una categoria semiprofessional com és la SuperPreferent abans de fer el bot al primer equip de 3ª RFEF.

L’acord entre el CE Manacor i el FC Inter Manacor se signa respectant l’escut i els colors característics d’aquest segon equip, qui es veurà beneficiat per l’estabilitat i solvència que li aportarà formar part de l’estructura del CE Manacor. Amb aquesta afiliació, ambdós clubs es comprometen a treballar pel benefici comú tant dels diferents planters com de la pedrera manacorina amb l’objectiu d’aconseguir els objectius generals del CE Manacor. Així, es garanteix que tots els joves futbolistes de la zona de Llevant tinguin una continuïtat en el seu desenvolupament esportiu passant per totes les categories corresponents abans d’una possible arribada al primer equip del CE Manacor.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com