Notícies de la setmana del C.E. Manacor:

28 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol, Fútbol Base

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip finalitza la temporada 23-24. 

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Sabiem que seria un partit molt complicat davant un gran equip, un dia amb molta calor i camp d’herba natural, però amb molta il·lusió on l’equip ho va demostrar quan va sortir i de primeres encaixam un gol beneit, encara que ells també ens regalen una mica el gol. A partir de l’empat ells son una mica més dominadors com era d’esperar però tampoc passa gran cosa i així com passava el partit es veia que podiem arribar al final així perque ho estavem fent bé. Vam haver de fer canvis obligatoris per gent que va a acabar les piles i a falta de 7 minuts on el resultat era favorable per noltros, d’un corner per un fallo de marca ens marquen el 2 a1 que provoca haver d’anar a pròrroga. Sabiem que seria mitja hora complicada perque aquest resultat era favorable a ells i noltros haviem d’anar a marcar si o si. I a partir d’aqui passen situacions una mica dispars, un penalt a favor nostre que no es pita arrel d’unes mans a l’àrea, una expulsió a un jugador nostre per una disputa on la tarjeta groga era suficient… i a partir d’aqui tot es torna costa per amunt encara que així tot vam tenir ocasions per a fer algun gol. Feina molt gran de tots els jugadors i molt contents amb ells i per ells, felicitar als guanyadors i ara ens toca descansar«  

Fotografíes: https://we.tl/t-7YENCYqHyd

FEMENÍ AUTONÒMICA

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa dissabte 01 a les 17.00h contra el Collerense B.

CADET PREFERENT

El Cadet és campió del Campionat de Mallorca  Els penalts han decidit que el campionat es quedi a casa, a Na Capellera 

Enhorabona als nostres rivals per un gran partit  

Fotografíes: https://we.tl/t-bcpOKO1rzS

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-m6l4J8BYsa

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com