Èxit en s’Entren de Joves Tiradors de Fona a Eivissa

18 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

La setmana passada, Eivissa va esser s’escenari d’un emocionant entrenament de tir amb fona, organisat pets alumnes de 5º i 6º d’EGB des col·legi Santa Eulalia. Uns 100 nins i nines varen participar en aquesta activitat davall s’atenta supervisió des monitors Pep Ribas i Alexandr, aquest darrer procedent d’Ucraïna.

Durant sa jornada, se va poder apreciar s’entusiasme i s’habilitat d’aquests joves deportistes, es qui varen demostrar un gran potencial pes tir amb fona. Sa dedicació i sa paciència des monitors varen esser claus perquè es participants aprenguessin ses tècniques bàsiques i disfrutassin d’una experiència formativa i divertida.

Pep Ribas, conegut per sa seva passió i compromís amb so deport, va exercir un paper fonamental en s’esdeveniment. Sa seva labor incansable de promoció i ensenyança des tir amb fona està donant fruits, sembrant ses llavors pes futur d’aquesta disciplina a Eivissa.

Aquest tipo d’iniciatives són essencials per fomentar es deport entre es més joves i per assegurar que tradicions com es tir amb fona continuïn prosperant. Sa participació entusiasta dets estudiants i s’ajuda des monitors són un clar indicatiu que es tir amb fona té un futur prometedor a s’illa.

En resum, s’entrenament de la setmana passada no només va esser un èxit en termes de participació i aprenentatge, sinó que també va enfortir sa comunitat deportiva local i va promoure valors importants com sa dedicació i es treball en equip.  Esperam veure a molts d’aquests joves tiradors convertir-se en grans campions en es futur! 

Traducidon del Castellano al Mallorquin por  Sa Fundació

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com