Es Nàutic, molt ben representat a Mallorca en el projecte d’Observadores del Mar

15 mayo 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes

La secció de submarinistes del Club Nàutic Ciutadella no sap estar aturada i passa tantes hores fora com a dins la mar.

Aquest passat cap de setmana el col·lectiu de submarinistes CNC va participar activament en una jornada de formació a Mallorca per col·laborar en un dels projectes d’Observadores del Mar, OdM Climate Tour, on hi ha assistit en Genís en nom del Club Nàutic Ciutadella

Va ser aquesta una jornada de formació teòrica i pràctica, on el representant del CN Ciutadella ha pres nota de tot per després formar als membres de la secció d’escafandrisme del Club.
Esteim molt contents d’haver estat seleccionats per col·laborar en aquest projecte, que consisteix en fer un monitoratge col·lectiu per a obtenir la imatge global de l’impacte del canvi climàtic en les nostres costes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com

Tags: