Resultat sorteig dorsals GPN 2024

10 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
 
 S’ha celebrat el sorteig dels dorsals participants al GRAN PREMI NACIONAL DE TROT 2024.
L’acte ha comptat amb l’assistència de nombrós públic que no es volia perdre aquest moment i és que no debades el GPN és l’esdeveniment de trot més esperat de l’any. Tant menadors i propietaris participants com aficionats han volgut viure el sorteig en directe.
Enguany, per primera vegada públicament, també s’han sortejat els dorsals de les carreres especials que es celebraran el mateix dia que són:
Premi Memorial Joan Verger Pocoví
Premi Especial Sencers i Egües
Premi Dart Hanover.
 
Els encarregats de celebrar el sorteig i treure els nombres que durà cada un dels participants han estat el Conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, el president de l’IEHM, Gaspar Oliver, el president de la FBT, Juan Llabata i Cristina Velasco, auxiliar d’activitats esportives.
 
 
Adjuntam l’ordre definitiu del sorteig de dorsals participants al GRAN PREMI NACIONAL DE TROT 2024.
 
1 LEGEND VICTORY 9 LLAMP DE LLEVANT
2 iiuna oe cievanT 10 LA DIVA CL
3 ius oe ron 11 LIGHT ATAC
4 LADIL 12 L’AMO VX
5 LINUS BOY 13 LIBERTO
6 LUZO SAS 14 LINGOT MAR
7 LAMBORGHINI DURAN 15 LILI DE FONT
8 LE CHEF WOOD 16 LARAMIE ATAC

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com