Quarta prova de la Lliga de Creuers d’Es Nàutic, fins a Mallorca

10 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Avui migdia comença la quarta prova de la & @bosch_lozano de creuers del Club Nàutic Ciutadella. Aquesta prova és la primera de la lliga en la qual arribaran fins a Mallorca. En total són sis embarcacions participants: Atria, s’Avi Miki, Chica Txeca, Marball, ⁠Mascarat IV i Serenity i el primer creuer en sortir serà el Serenity a les 15:00h, des de la badia de Ciutadella, i tot seguit aniran sortint els altres perquè sortiran en temps compensat. No es farà una sortida general.
El recorregut de la regata que organitza el CN Ciutadella serà de Ciutadella fins al cap de Ferrutx, molt a prop de la Colònia de Sant Pere, que en total són 24 milles. Tots els participants de la regata aprofitaran per participar demà a la regata Interclubs de Colònia de Sant Pere.

 

 

FICHA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com