Pedro Fàbregues (CN Villacarlos) domina el Campiomnat de Menorca de Pesca Submarina d’Es Nàutic

9 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Pesca Submarina
 
El passat cap de setmana es va realitzar la segona màniga individual del Campionat de Menorca de Pesca Submarina, organitzada pel Club Nàutic Ciutadella. La meteorologia va acompanyar i es va poder disfrutar d’una excel·lent jornada de pesca submarina.Pedro Fàbregues, pescador del CN Villacarlos, va dominar aquesta segona màniga (com ja havia fet amb la primera màniga) demostrant que ara mateix és el pescador més en forma de l’illa a nivell de competició. També va aconseguir la peça major amb un anfós de més de 10 kg.
En segon lloc, finalitzà Gerard Pons Ginard (CN villacarlos) i en tercer lloc Jaume Maria Soliveras (CN Villacarlos). Joan Marquès del CN Ciutadella) finalitzà en quarta posició.
En l’àmbit absolut del Campionat de Menorca individual del 2024 es va repetir classificació: 
🥇
Primer lloc per a Pedro Fàbregues.
🥈segon lloc per a Gerard Pons Ginard, 🥉tercer lloc per a Jaume Maria Soliveras, tots tres del CN Villacarlos.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com