Bany de medalles del CN Ciutadella en el Balear de Caiac de Mar

6 mayo 2024 | Por Redacción | Categoria: Kayak, Náutica, Otros Deportes

Un Campionat de Balears de Caiac de Mar ple de medalles per el Club Nàutic Ciutadella aquests passats dies a Costa den Blanes. Els alumnes de José Luis Moles del CN Ciutadella s’han fet amb fins a 6 medalles de plata i 1 de bronze en aquest Balear del 2024. 
Va fer un dia espectacular per poder gaudir d’aquest campionat, amb molta calor i bastant de vent, però tot i així tothom del CNC va poder disfrutar d’aquest gran dia. «Esteim molt contents del rendiment dels nostres esportistes, de les ganes que hi posen i dels resultats que han aconseguit, a seguir així» diu Moles. 

Per alguns del CN Ciutadella era la primera experiència en caiac de mar, a nivell individual.

Unes condicions meteorològiques espectaculars i ideals per caiac de mar, fent els infantils 1.500 metres de vent en contra d’anada i els mateixos a favor de tornada. I els majors, igual amb 4 kilòmetres de recorregut, surfejant ones de fins a mig metre. 

🥈Berta Sans i Marc Llompart – Infantil K2
🥈Sergio Da Costa i Albert Riera – Cadet K2
🥉Igor Da Costa i Toni Huguet – Cadet K2
🥈Albert Santiago Pujades – Veterà 35-39
🥈Pilar Cornejo – Veterà 50-54
🥈Ricardo Ruiz – Veterà 50-54
🥈Frank Emmerich – Veterà 55-59

 

 

FICHA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com