El Consell de Mallorca es reuneix amb els regidors d’Esports i Gent Gran per avaluar els programes de la institució

30 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: comunicados, Otros Deportes

Reunió regidors Gent Gran

Els 28 representants municipals aporten millores als programes que es desenvolupen i sol·liciten una ampliació, per l’alta demanda d’activitat per part de persones jubilades

El Consell de Mallorca s’ha reunit al centre municipal de Cap Vermell, a cala Rajada, amb els regidors d’Esports i Gent Gran per revisar les activitats d’Esport per Adults, que s’estan desenvolupant conjuntament als pobles. La institució ha avaluat el funcionament dels 4 programes que promou amb una inversió de 560.000 euros el 2024, que arribaran a 11.000 persones. Una aposta ferma per una vida activa en l’edat adulta: les «Sortides actives», les «Activitats al medi», «Mou-te amb salut!» i ara les noves «Estades esportives».

A la reunió han assistit el conseller d’Esports, Pedro Bestard, i 28 regidors municipals, juntament amb els tècnics esportius que coordinen els diferents programes per a gent gran, amb la intenció de fer-los partícips de les futures millores i novetats a aplicar. 

En termes generals, els ajuntaments han fet una demanda generalitzada: confirmar la disponibilitat de places de les sessions esportives setmanals «Mou-te amb salut!» abans de l’estiu; fomentar més activitats esportives i sortides, degut a la gran demanda existent entre persones jubilades i majors i tenir en compte a les persones amb poca mobilitat; i fer dos grups clars de gent gran: un de 60 a 75 anys, i l’altre de més de 75 anys, per adaptar les activitats.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com