La cursa més antiga de les Balears presenta la seva edició de 2024

16 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, comunicados, Otros Deportes

Presentació de La Cursa Vall de Sóller 2024

La Cursa Vall de Sóller celebrarà la seva edició de 2024 el proper diumenge 5 de maig. En el marc del programa d’actes de la Fira i el Firó, l’esdeveniment organitzat pel Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES) es celebrarà un any més a l’ombra del puig de l’Ofre i del Barranc de Biniaraix.

Els corredors podran participar a la prova principal de 27 quilòmetres o a una segona de caràcter popular de 9 quilòmetres. La cursa més llarga serà puntuable per a la Copa Balear de Curses per Muntanya. En el seu recorregut inclourà el pas pel Barranc de Biniaraix, l’ascens al puig de l’Ofre (1.091 metres) o la volta a l’embassament de Cúber.

La modalitat més curta està orientada a corredors populars que per desnivell, distància o dificultat no es veuen capaços de completar els 27 quilòmetres de la prova més llarga. En aquest cas, els participants pujaran fins el Gorg de Can Catí pel Camí Vell del Barranc i retornaran a la plaça de Sóller pel camí del Barranc de Biniaraix.

Les inscripcions es podran formalitzar fins el dijous 2 de maig al portal www.elitechip.net. Ben igual que l’any passat, la cursa tendrà un rerefons solidari. Part de la inscripció es destinarà a la causa de l’Associació Asperger Balears. A més, els participants podran fer un donatiu especial a l’entitat en el moment de formalitzar la seva inscripció o adquirir alguns dels seus productes a la paradeta que es muntarà a la plaça de Sóller.

L’acte de presentació de la prova s’ha realitzat avui dimarts a la Sala Magna de l’Ajuntament de Sóller. L’acte ha comptat amb la presència del batle de Sóller, Miquel Nadal, del president del club organitzador, Bartomeu Muntaner, del director de la cursa, Joan Vicens, i del president de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Xisco Fanals.

La Cursa Vall de Sóller es va disputar per primera vegada l’any 2000. En aquell moment va ser la primera cursa per muntanya que es disputava a les Illes Balears.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com