ESPECTACULAR VICTÒRIA D’HEREU DE LADIL I JAUME FLUXÀ AL PREMI PRESIDÈNCIA DEL CONSELL DE MALLORCA

13 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La d’avui ha estat una jornada vibrant i plena d’emocions i ens ha acompanyat el bon temps, més propi de l’estiu que de l’època en la que ens trobam. La jornada ha comptat amb l’assistència del president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés qui companyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Gaspar Oliver, ha gaudit de les carreres. La carrera d’avui més                        destacada i que ha creat més expectació ha estat la quarta, el Premi PRESIDÈNCIA DEL CONSELL DE MALLORCA, que comptava amb 9.000€ en premis i que partia amb un clar favorit, JARAGADI CL. Tot i que la sortida li ha estat favorable i s’ha mantingut gairebé tot el temps al capdavant, a la darrera curva dels 2.150 metres que completen la carrera els altres cavalls han començat a imposar una marxa més forta i Jaragadi ha acusat la forta partida i el principi de carrera, mostrant el seu cansament. Ha estat llavors quan HEREU DE LADIL ha recorregut els darrers 500 metres amb força i gran energía, aconseguint una victòria espectacular amb un temps de rodada de 1’13”30. En segona posició ha quedat GUACAMOLE, rodant a 1’13”40 i finalment, la tercera posició ha estat per JARAGADI CL que ha arribat a meta amb un temps d’1’13”50. Una vegada finalitzada la carrera, el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Gaspar Oliver i del president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, ha lliurat el trofeu del premi que duu el nom de l’institució mallorquina al tàndem guanyador, HEREU DE LADIL i Jaume Fluxà. El menador ha tengut un gest molt sentit i que ha emocionat a tots quan ha dedicat el premi al seu pare, Martí Fluxà, cavallista molt apreciat per tothom i que ens va deixar fa unes setmanes i pel que se li ha dedicat un minut de silenci. El president Galmés ha volgut mostrar, una vegada més, el compromís del Consell amb els cavallistes i el sector del trot a Mallorca.

Els resultats de la jornada d’avui a l’Hipòdrom de Son Pardo: 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com