Bàsquet Manacor

9 abril 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

GRAN VICTÒRIA DEL SÈNIOR CÀRNIQUES SUNYER A CASA DEL PDV D’EIVISSA

 

Els nostres sèniors de lliga balear seguexen lluitant per entrar al playoff pel títol. Gràcies a la importantíssima victòria de dissabte a casa del Bàsquet Puig per un ajustat 70 a 72 els nostre equip manté la segona possició del grup 1 de la lliga Escribano Balear a falta de tres jornades per acabar la fase regular.

D’aquesta manera, diumenge dia 21 d’abril es jugarà el partit decisiu per aconseguir la segona possició al poliesportiu de La Salle contra el Joan Capó de Felanitx. Esperam poder gaudir d’un ambient espectacular i omplir les graderies de La Salle de gom a gom.

LA GENERACIÓ JÚNIOR FEMENINA DEL 2006 FINALITZA LA SEVA ETAPA DE FORMACIÓ AMB UNA VICTÒRIA A CASA

La generació júnior del 2006, una de les millors generacions femenines de la història del nostre club, va acabar la seva etapa formativa dissabte passat jugant davant les companyes de La Salle de Maó. El partit va acabar amb la victòria de les nostres per 52 a 32. 

Va ser un dia molt emotiu per a na Maria Antònia Vadell, na Maria Antònia Villalonga, na Marien Parera, n’Aina Llull, na Marga Planes, na Maria Català, na Maria Bennassar, na Coloma Pascual, na Marta Caldentey i per a tota la família del nostre club. Des d’aquí lis desitgem lo millor en la nova etapa que comença i esperam poder veure-les a totes ja sigui en poc temps o d’aquí uns anys, vestint la samarreta del nostre sènior femení.

GRAN AMBIENT AL DERBI CADET MASCULÍ A LA SALLE

Diumenge passar vàrem poder viure un gran partit entre els nostres dos equips cadets de categoria preferent. S’enfrontaven un cop més els nins dirigits per en Toni Terrades, el cadet XINXERAM i els cadets entrenats per n’Andreu Serra, el cadet BAR EL PORRON.

Fou un partit molt emocionant i vibrant a on s’imposà el nostre cadet vermell per un resultat final de 55 a 76.

Des d’aquí donam l’enhorabona als jugadors i companys dels dos equips per fer-nos sentir orgullosos de com són dins i fora de la pista.

L’INFANTIL MASCULÍ OFI-ILLA REALITZÀ UNA ESPECTACULAR REMUNTADA I VENCÈ AL SAN CAYETANO

Els nins de l’infantil vermell varen protagonitzar una remuntada espectacular de més de quinze punts per acabar guanyant per 79 a 75 a un dels equip més potents de la lliga preferent.

En categoria especial, els nins del D5 SPORT SHOP varen vèncer per un contundent 2 a 53 als companys de Santa Maria.

En femení dues derrotes en categoria infantil. La primera molt clara de les nines de l’infantil INNOVATEC SECURITY davant Pollença per 85 a 46 i la segona, de les nines del FERRERIA ES BIULÓ per un molt competit 49 a 62 davant el Sant Josep.

QUATRE JUGADORES I TRES JUGADORS DEL BÀSQUET MANACOR ESCOLLITS PEL PROGRAMA DE SEGUIMENT ESPORTIU DE 3X3

N’Arturo Valbas, en Dídac Gual, en Júnior Alonso, na Silvia Lorenzo, na Victoria Llabrés, na Caterina Terrades i na Mireia Tous han sigut convocats i convocades a la preselecció de jugadors i jugadores que formaran els combinats balears U13 i U15 de 3×3.

Una gran oportunitat de formació i millora que de ben segur aprofitaran al màxim!

Altres resultats de la jornada foren:

Mini masculí PARERA ARQUITECTES 38 – SCD Hispània 69

Sènior femení DECOPUNT 37 – CB Binissalem 49

Mini masculí BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS 74 – Sa Pobla 75

Sa Pobla 82 – Mini Femení SERVIMEDIC 73

Júnior Masculí MALLORCA SEA PARADISE 101 – Sa Pobla 52

CB Campos 72 – Cadet Masculí OPTICALIA MANACOR 71

Àgora Portals 83 – Sènior Insular Masculí UM BEACH HOUSE 70

Cadet femení BUFETE PERELLÓ 42 – CB Pollença 85

CB Binissalem/Consell 75 – Júnior Masculí FORN CA N’AMER PASTISSERIA RAMIS 65

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com