PRESENTACIÓ DEL CARTELL OFICIAL DEL GRAN PREMI NACIONAL DE TROT 2024

5 abril 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Eventos, Otros Deportes, Trote

S’ha penjat al palmarés el nom del guanyador de l’any passat.

 Falta poc més d’un mes per celebrar una de les cites esportives més esperades de l’any, especialment per els amants del món del cavall i avui hem descobert el cartell oficial de la 91 edició del Premi més emblemàtic i amb més història del trot i de les carreres hípiques de tot Espanya!

Durant la jornada de trot d’avui horabaixa a l’Hipòdrom de Son Pardo, s’ha presentat el cartell oficial del Gran Premi Nacional 2024 de la mà del Conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, que ha estat acompanyat per el President de l’IEHM, Gaspar Oliver i per el President de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata.

Com cada any, també s’ha complit amb la tradició de penjar al palmarés el nom del guanyador de l’any passat, que recordam va ser una gran victòria! A partir d’avui, el tàndem KIWI DURAN i GUILLEM ANDREU queden gravats per sempre a les parets de l’Hipòdrom de Son Pardo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com