SIS EQUIPS DEL BÀSQUET MANACOR PARTICIPEN AL 20è TORNEIG CIUTAT D’ALAIOR DE BÀSQUET BASE

4 abril 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

L’equip infantil femení INNOVATEC SECURITY, els equips infantils masculins OFI-ILLA i D5 SPORT SHOP, l’equip cadet femení BUFETE PERELLÓ i els cadets masculins Rt. XINXERAM i OPTICALIA MANACOR han pogut gaudir de la seva participació al Torneig de Bàsquet formatiu organitzat per CB Jovent d’Alaior. 

Han sigut quatre dies de molt de bàsquet, moltes emocions i de companyerisme i amistat. Jugadors, jugadores, cos tècnic i familiars hem disfrutat moltíssim i no podem més que agrair l’excel.lent tasca realitzada pels organitzadors del torneig. Moltes gràcies a totes les persones del Jovent i a totes les persones d’Alaior que feis possible que tants nins i tantes nines puguin viure una experiència tan enriquidora com aquesta! Moltes gràcies també a les famílies del nostre club pel seu suport, a tots els entrenadors i entrenadores per la seva gran tasca amb els nostres nins i les nostres nines i moltes gràcies a la Direcctiva del nostre Club que ho ha organitzat tot de de la millor manera!!! 

Destacar d’altra banda, que na Victoria Llabrés fou inclosa en el millor cinc del torneig en la categotia infantil i na Maria del Mar Fons fou escollida MVP del torneig cadet i inclosa en el cinc ideal.

L’EQUIP MINI BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA – VOYANICS PARTICIPÀ AL I TORNEIG MINI DE SA POBLA

Els nins i els cos tècnic del mini masculí blanc varen aprofitar les vacances de setmana santa per participar al 1er torneig de minibàsquet organitzat pel Bàsquet Sa Pobla i coordinat per en Toni Martorell. Varen jugar 6 partits contra els companys de CB Igualada, La Salle Palma, Club Bàsquet Sa Pobla, Joventut de Badalona i CB Colonya Pollença. 6 partits de qualitat on poder seguir evolucionant com a jugadors, oportunitat per conviure amb els companys d’equip i fer noves amistats dels equips participants. Excel•lent organització per part de Club Bàsquet Sa Pobla, que varen tenir sempre un tracte exquisit, tant entrenadors com voluntaris del club, fent menció especial a Toni Martorell, coordinador del torneig i que sempre va estar pendent de qualsevol aspecte que necessitava qualsevol equip. Moltes gràcies a tothom per la seva implicació, als clubs participants per ajudar-nos a créixer i a les famílies per donar una imatge exemplar sempre. Esperem a l’any que ve per poder tornar a participar i disfrutar del minibàsquet!!!

LA SELECCIÓ BALEAR MINI VA QUEDAR AMB SISENA POSICIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA

La nostra selecció mini, amb la jugadora del nostre Club, na Martina Vallespir, va realitzar un Campionat d’Espanya espectacular i va acabar en sisena posició, una fita de màxima dificultat a causa de l’altíssim nivell del bàsquet base espanyol.

Na Martina va tenir un paper destacadíssim, sient una de les jugadores més utilitzades i importants del combinat balear. 

Des d’aquí li enviam l’enhorabona a ella i a totes les seves companyes i al cos tècnic.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com