CN Villacarlos i Es Nàutic es reparteixen premis en el Campionat de Menorca de Pescasub per equips

22 marzo 2024 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Pesca

Primera posició per un equip del Club Nàutic Villacarlos format per Gerard Pons, Diego Riera i Òscar Pons a la primera màniga del Campionat de Menorca per Equips de Pesca Submarina que es va poder celebrar a la fi en aigües de Ciutadella i organitzada per el CN Ciutadella. Els guanyadors finals d’aquesta primera prova es van imposar al grup del CN Ciutadella anomenat Los Tiritas de Ciutadella i format per Joan Marquès i David Esquivel, que serien segons classificats. El grup del CN Villacarlos (Pedro Fàbregas, Joan Benejam i Sebastià Fàbregas) serien tercers a Ciutadella. 

La peça major del campionat seria per l’equip 3 del CN Ciutadella composat per Jordi Bosch, Sebastià Marquès i Zeno, amb un polit Espet de 1’6kgs.
Després d’una primera trobada a Ciutadella marcada per unes grans condicions de temps, ara la segona i definitiva prova es viurà aquest cap de setmana, en aquest cas, organitzada per el CN Villacarlos, on es decidirà el campió del 2024.
 
 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com