Jaume Mut es desvincula com entrenador del Club Esportiu Manacor

12 marzo 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: comunicados, Fútbol

Jaume Mut

El Club Esportiu Manacor comunica que l’entrenador del primer equip del club, Jaume Mut, d’aquest per el que queda de temporada i les dues compromeses.

Jaume Mut va comunicar ahir a la directiva i a tota la plantilla la seva decisió de partir a emprendre una nova aventura. La directiva ha cedit davant les peticions i ha donat l’oportunitat d’aquesta desvinculació a Jaume.

La directiva vol agrair la tasca de l’entrenador Jaume Mut i a més vol comunicar que el cos tècnic actual serà de moment el que segueixi al capdavant de l’equip de Tercera Divisió.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com