Bàsquet Manacor. MARTINA VALLESPIR PARTICIPA EN LA PRIMERA CONCENTRACIÓN DE LA SELECCIÓN MINI

5 marzo 2024 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La jugadora del nostre Club, na Martina Vallespir, ha participat, al llarg del passat cap de setmana, de la concentració de la selecció balear mini per tal de preparar el proper Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.
Na Martina i la seves companyes han realitzat sessions d’entrenament i partits amistosos amb les seleccions rookie de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

TRES JUGADORES DEL BÀSQUET MANACOR FORMAREN PART DE LES SELECCIONS ROOKIE DE LA FBIB

Na Silvia Lorenzo, na Joana Sansó i na Victoria Llabrés varen ser escollides per formar part de les seleccions de nines en edat infantil de primer any que varen competir en diferents partits amistosos contra la selecció mini de les nostres illes.
Un premi per a elles tres i una gran oportunitat de formació i aprenentatge.

ELS ENTRENADORS I ENTRENADORES DEL NOSTRE CLUB REALITZEN JORNADES DE FORMACIÓ

El nostre Club va organitzar dimarts passat una sessió de formació contínua de la mà de n’Álex Pérex, el president del Comité Tècnic de la FBIB i entrenador amb un llarg i brillant currículum tant al bàsquet formatiu com al bàsquet professional.
Una formació molt profitosa per a tots els assistents.
Un dies més tard, alguns entrenadors del nostre Club varen participar a les jornades formatives sobre minibàsquet i scouting que va organitzar la FBIB a Porreres. A més, el nostre entrenador Juanma Bernabé va ser un dels ponents d’aquestes jornades formatives de molt alt nivell.

TRES INFANTILS DEL NOSTRE EQUIP D5 SPORT SHOP DISPUTEN EL TORNEIG CEMENTOS COSMOS

En Júnior Alonso, en Dídac Gual i n’Arturo Valbas, del nostre infantil @d5sportshop estan disputant el Torneig CEMENTOS COSMOS DE BENALMÁDENA. En Dídac i en Júnior competeixen en aquest prestigiós torneig gràcies a la invitació dels companys del Bàsquet Pollença i n’Arturo ho fa comvidat pel Fundación Granada. Una gran experiència pels nostres tres joves jugadors!

 

 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com