Ni el vent pot amb la Copa Balear de Caiac de Mar de Ciutadella

18 febrero 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Kayak, Otros Deportes

La segona celebrada dissabte de la mà del Club Nàutic Ciutadella ja és història i ha deixat a tots els clubs participants de les Illes Balears més que contents, malgrat les condicions meteorològiques.

 Amb gairabé , i uns 20 d’ells del CN Ciutadella (9 veterans, 4 infantils, 1 juvenil, 1 Sub23 i 4 cadets) es va donar per acabada dissabte migdia aquesta Copa de la millor manera possible.

Un poc mé tard de les : es donava la , la dels , a la badia del port de Ciutadella. Van fer un recorregut de 3.000 metres, anant de davant el Castell de Sant Nicolau fins una boia una mica més endavant, i girant cap al CN Ciutadella, per acabar la prova allà. Un poc més de les : es feia la sortida de la , també des del Castell de Sant Nicolau, un recorregut de 8.000 metres en total, girant a les boies i arribada en el Moll de la Trona del CNC.

Al final, un èxit en tots els sentits, tot i que fins a darrera hora va penjar el circuit per el mal temps. Al final es va optar per la seguretat dels esportistes i envers d’anar al Pont den Gil es va fer a la badia. Una prova dura per les condicions i el fort vent i que va fer emprar la força als palistes de les Balears. Màxima satisfacció entre tots els clubs arribats a Ciutadella, amb domini majoritari dels clubs vinguts de Mallorca.

En quant a la classificació per Clubs de la categoria Màster el CN Ciutadella acabaria medalla de plata, amb aquests grans resultats locals:

 Albert Santiago – Home Senior K1

Miquel Llompart – Home Infantil K1

Antonio Huguet – Home Cadet K1

Gael i Berta – Home Infantil K2

Gabriel Caldenteny – Home Veterà 45-49 K1

Ricard Ruiz – Home Veterà 50-54 K1

Toni Moll – Home Veterà 50-54 K1

Wolfgang Emmerich – Home Veterà 55-59 K1

Josep Maria Marques – Home Veterà 55-59 K1

Arturo Grijalba – Home Veterà 60-64 K1

Maria Pilar Cornejo – Dona Veterana K1

Al final i quan ja tothom havia acabat, es va dur a terme una familiar picada en el T i tot seguit l’ i el dinar en el Restaurant del Club, amb ·.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com