Brillant inici del Chica Txeca (Es Nàutic) en el Mundial de Creuers

12 septiembre 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

 El Chica Txeca del Club Nàutic Ciutadella ambs els germans Toni i Josep Pons Faner han començat amb molt bon peu el Campionat del Món de Creuers 2023 ‘ORC Double Handed World Championship’, de tripulació reduïda A2, que es celebra aquesta setmana a Barcelona.

En la primera jornada viscuda dilluns van fer molt bona feina durant la nit i es va veure reflectida al final. Una esprint de regata de 200 milles que per ara lideren els regatistes del CN Ciutadella en temps real.
El Txica Txeca de Toni i Bep Pons Faner van primers del Mundial ORC. A mitja nit han virat les medes i la rolada de vent Nord els ha llançat a bona velocitat cap al sud. Ara per ara tenen als rivals aprop però estan mantenint i han augmentat 3.5 milles de distància amb el següent, sempre xerrant a temps real.

El Chica Txeca d’Es Nàutic participa en un Mundial en el que totes les tripulacions són dobles. Prop de 55 embarcacions amb nou països representants, amb eslores de 10 fins a 15 metres en un campionat que consta d’una primera prova que es va començar dilluns i dura unes 48 hores i la segona prova es farà el dia 14, amb un recorregut de 24h. La suma de les dues proves serà el resultat de les classificacions finals.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com