Plata i bronze espanyols per el CN Ciutadella a Astúries

5 julio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes

 

 

 

 

 

 

 

 

Una plata i un bronze i amb la veterana palista Pilar Cornejo com a protagonista principal va ser el botí que es va endur la secció de piragüisme del Club Nàutic Ciutadella a la darrera Copa d’Espanya de Caiac de Mar celebrada a Candas, a Astúries.

Cornejo es feia amb la medalla de bronze en K1 en la seva categoria de Màster 45 i tornava a mostrar el seu envejable estat de forma i experiència ja en les proves nacionals. I a més la palista del CN Ciutadella es feia amb la plata K2 junt amb el gran Dani Sánchez Viloria en la categoria de Veterà Mixte, fent una dupla temible.

A més dels seus bons resultats i amb dues medalles a la butxaca, la resta de membres del CN Ciutadella van donar la cara i complir a Astúries. En K2, quarta plaça i a prop del podi de Ricard Ruiz-Josep Marquès en Màster 50 i cinquena per Gabriel Caldentey-Toni Moll en Màster 45.

I en K1, sisena posició per Miquel Llompart (Infantil B) i Arturo Grijalba (Màster 60); onzena de Josep Marquès en Màster 55; la 13 de Dani Sánchez Viloria en Sénior; la 16 de Ricard Ruiz en Màster 50 i la 25 de Marc Sans entre el nivellàs que hi havia a Juvenil.

Una Copa d’Espanya de Caiac de Mar que en total va reunir a més de 600 palistes i amb l’expedició d’Es Nautic tornant a casa més que satisfeta.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com