Èxit del Dia Mundial dels Oceans dels bussejadors Club Nàutic Ciutadella

15 junio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes

La celebració del Dia Mundial dels Oceans també es va poder veure i viure aquests passats dies en el Club Nàutic Ciutadella 

En una jornada que va ser tot un èxit de participació, ja que fins i tot es van haver de dividir en dues jornades, per l’elevant nombre de bussejadors presents a la cita del CN Ciutadella i la seva secció de bussejadors.

Aquesta jornada que es va celebrar a Ciutadella i per tot el món té com a objectiu crear consciència sobre la importància dels oceans com a font de vida i el seu paper fonamental en la regulació del clima i la salut del planeta. També busca fomentar la conservació i ús sostenible dels recursos marins, així com destacar la necessitat d’abordar els desafiaments que enfronten els oceans, com la contaminació, la sobrepesca i el canvi climàtic. I Es Nàutic i una vintena llarga de bussejadors hi van donar vida també aquí.

FOTOS:

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com

Tags: