Gloria Souto arbitrarà la Final Four de la Silver European League femenina

13 junio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Voley

L’àrbitra balear ha estat designada per xiular uns dels esdeveniments continentals més importants del voleibol de seleccions. Souto es desplaçarà a Àustria del 23 al 25 de juny com a àrbitra principal.

 

Les competicions internacionals comencen a resoldre’s amb l’arribada dels mesos centrals de l’any. Les seleccions es formen per afrontar els tornejos d’estiu de caire continental i internacional amb les màximes garanties possibles. Una de les competicions de seleccions per excel·lència és la CEV European League, que coneixerà els països guanyadors de les seves divisions durant aquest mes de juny amb la celebració de les Finals Fours tant de la Golden com de la Silver League. Precisament, Espanya tindrà representació en la final a quatre de la Silver League femenina i serà en forma d’àrbitra. Gloria Souto ha estat designada col·legiada per un dels esdeveniments del voleibol europeu més importants de l’any. Souto serà protagonista del torneig que es disputa a Àustria el 24 i el 25 de juny i en el que, de moment, només hi tenen la presència assegurada les seleccions d’Estònia i Portugal, a falta de definir els altres dos combinats nacionals que els acompanyaran.

Gloria Souto continua així en l’elit de l’arbitratge continental, augmentat un palmarès i una trajectòria envejable. De fet, serà la segona final europea que Souto arbitrarà en poc més de tres mesos després que el mes de març fes història convertint-se en la primera dona en xiular una final de la CEV Challenge Cup. La col·legiada segueix fent pas i obrint camí pel voleibol balear a nivell mundial.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com