Campionat de Palma Badminton

11 junio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Bádminton, Otros Deportes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apoteosic es la paraula que mes defineix lo de na Paula Payeras Cano. La jugadora del CBPollença se alça amb 2 medalles de or i una medalla de plata en l,ultim torneitg abans de l,estiu.

Primerament amb la seva companya Alcudienca na Sandra Esteban Marquet varen quedar primeres del grup dobles femenins sub 13 i per tant medalla de Or.

Seguidament va arribar a la final del individual femeni sub 13 en la que va perdre davant la Alcudienca Laia Mendez en un ajustat partit, con lo que se va alçar amb la medalla de plata.

Despues amb el seu company Carlos Fernandez(CBCIDE) varen guanyar tots els seus partits i per tant es varen proclamar campions del torneitj i medalla de or per els dos joves Mallorquins.

Altres participants al torneitj varen esser en Markus Smith i en Kang que tambe varen arribar a la final pero que no varen poder amb el poder menorqui que es va donar cita a Palma i que finalment aconseguiren la plata en un partit que va anar a un tercer set i que va durar 36 minuts ( la durada de un partit de badminton es de uns 20 minuts de mitjana). Per la seva part en Kang va perdre la semifinal un altre vegada davant el jugador menorqui que es va duur la medalla de or i va quedar amb una merescuda medalla de Broze.

Tot plegat un gran dia de Badminton que ens a deixat un bon gust de boca i que esperam poder repetir despues de l,estiu per afrontar la segona part de la temporada igual de be. El divendres tendrem les clasificacions dels nostres i vos anirem informant.

 

Bon Estiu a tots .

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com