La selecció balear cadet femenina treballa pel Campionat d’Espanya

26 abril 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Voley

Vint-i-quatre jugadores han realitzat dos entrenaments aquest passat cap de setmana en els que els seleccionadors han valorat la seva possible presència al Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques que es celebrarà durant l’estiu.

La Federació de Voleibol de les Illes Balears segueix treballant en les competicions nacionals a nivell autonòmic que es celebraran a partir del juny. Aquest passat cap de setmana ha estat el torn de la categoria cadet femení, on vint-i-quatre jugadores han estat convocades per realitzar dues sessions d’entrenament. La primera s’ha celebrat al Poliesportiu d’Artà, on s’ha fet un entrenament dirigit a valorar els diferents nivells de control i execució d’accions. El segon s’ha realitzat el diumenge en forma de partit amistós. Ha estat al Polisesportiu CIDE i contra un equip de categoria juvenil que ha servit per veure les bones qualitats que tenen les jugadores enfront d’un equip de major categoria.

Els seleccionadors balears han finalitzat la convocatòria amb molt bones sensacions i sabent que serà molt difícil definir la llista final de jugadores pel Campionat d’Espanya degut a l’alt nivell que estan demostrant en les sessions d’entrenament. Ara, es paralitzaran les convocatòries fins que s’hagin disputat els Campionats de Balears de la categoria.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com