REGIONAL COPA. DISSABTE A LES 16.30 H.

16 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca

4ªJORNADA. CE FERRERIES -PENYA CIUTADELLA.
Comença sa segona volta de copa regional en aquest complicat grup que ens ha tocat, ens visita el Penya que compta amb 5 punts empatat amb el Villacarlos i que no pot cedir per anar a sa final, cosa que voldrán aprofitar els nostres jugadors amb sa tranquilitat de no tenir sa pressió dels punts per posar les coses dificils com ja vam fer en es primer partit quant vam aconseguir empatar en el seu camp, ara tindrém que fer un gran desgast per contrarrestar sa qualitat del Penya que a pesar de ser un equip jove encara están en fase de formació i han demostrat la seva valuá les darreres temporades.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com