Crònica Cadet 15_02_2009, Baloncesto

17 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Cadet femení 93: Binissalem 65 – Constr. Dit i Fet 45
Cadet femení 94: Sa Pobla 46 – Parc Cafè 61
Cadet masculí B: Esporles 76 – Joan Capó 70

.

Cadet femení 93

BINISSALEM 65 – JOAN CAPÓ 45

Mal partit de les nostre jugadores contra les segones classificades de la lliga. Les jugadores locals varen imposar un ritme molt ràpid i les felanitxeres varen tardar massa temps a adaptar-se.

Moltes pilotes perdudes i massa errades en l’elecció del tir ens impediren acostar-nos al marcador durant els tres primers quarts del partit. Quan pareixia que les diferències en el marcador passarien els 30 punts, les felanitxeres varen reaccionar i maquillaren un poc el marcador.

Malgrat això cal destacar la bona feina feta en el rebot tant defensiu com ofensiu, encara que això no ens assegurés la cistella fàcil davall la cistella.

Ara ens hem de posar les piles i fer una bona feina aquesta setmana en els entrenaments.

Jugaren: Marga Vidal 8 punts i 11 rebots, Mar 2 punts, Marta 2 punts i 12 rebots, Marina Ferrà 9 punts i 12 rebots, Carme 12 punts i 11 rebots, Laura, Marga Álvarez 6 punts, Cris 6 punts,
Cadet femení 94

SA POBLA- 46-JOAN CAPÓ/PARC CAFÉ-61

“NOSALTRES SI DERROTAM A L’EQUIP BLAUGRANA!!“

A futbol no perden… però ha bàsquet si!! Feta la broma, una victòria molt treballada enfront d’un equip que especialment a les nostres jugadores no els havia gaire bé anys anteriors. Així ara descansarem una setmana sense partit amb els deures fets.

Les rivals són un equip molt rocós, i tenen una bàsquet molt agressiu. Aquest joc el pogueren fer, també en part pel pésim arbitratge. Els àrbits degueren pensar que aquestes nines no mereixien un arbitratge digne, i no pitaren gaiebé res.

En els primers minuts una mica de son, i falta d’oxigen va parèixer. Potser el fred que feia a la pista va provocar l’asfixiament. Fa mal córrer respirant aire tan fred. Així com anàrem aclimatant-nos les coses començaren a funcionar amb més lògica. Les nostres corrien amb més soltura i arribàvem a cistella amb més força.
Pareixia que en el segon quart el partit es podia decidir a favor nostre, però les nines poblerines foren molt lluitadores, i així ho foren fins a final del partit. Mai aconseguírem una diferència tranquilitzadora.

La seva defensa, molt conservadora, en ocasions cansà psicològimant a les nostres. Però amb tranquilitat i bon fer, arribàrem a trobar solucions. Bon partit de les “Francines” en anotació (20 i 16 p.). I encomiable lluita de totes durant tot el partit, en un dia dur i mal de jugar, això demostra que si s’han de rompre les ungles… les se rompen!! XAPÓ!!

Informa:deportebalear.com //fuente:clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com