Nova victòria pels sollerics

10 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria:

CIDE 71 – Jov. Mariana 82

Partit més complicat del que estava previst el jugat el passat dissabte a la pista del CIDE on el Joventut Mariana no jugà un dels seus millors partits, però al final la victòria va ser nostra, mantenint l’equip els llocs de privilegi de la classificació.
La sortida de l’equip local va ser fulgurant mentre els visitants sortiren molt relaxats i això es va veure reflectit en el marcador quan en el minut 8 del primer quart els de casa s’avançaven per nou punts, 17-8. Però després d’un temps mort i un canvi de defensa, el decorat canvià i amb un parcial de 3-10 s’arribà al final del primer quart amb un ajustat 20-18.
A la represa, els sollerics agafaren el comandament del partit dominant el joc i marcant el ritme de joc, i això aviat es va poder manifestar en el marcador, ja que a falta de dos minuts pel descans, el marcador era de 27a 41, arribant a l’equador del partit amb una diferència de 10 punts, que ja serien suficients per endur-se’n el partit, ja que en els quarts restants, el CIDE tan sols s’aconseguí apropar a quatre punts (49-53), però la reaacció dels sollerics aquesta vegada no es va fer esperar i tornaren a posar les coses al seu lloc.
Al final, una altra victòria per l’equip de Bauçà i Coll, aquesta per 11 punts de diferència.
Anotaren: Carles 8, Carlos, Lucas 4, Andreu 2, Anibal 20, Ramon 2, Ivan 19, Xavi 9, Emilio 2, Joan, Elio 10, Joaquin 6.

Informa: Deporte Balear //fuente:joventutmariana.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com