HARRY DU COTIL S’IMPOSA AL CRITÈRIUM D’HIVERN

8 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Trote
.

La prova més interessant del programa dominical a Son Pardo era el Critèrium d’Hivern, una carrera per a internacionals de tres i més anys damunt els 2600 metres que es jugaven 2900 euros en premis

A la sortida es situà davant Captain Cook a les regnes d’Antoni Adrover. Al seu darrere rodava Kryscaft du Tay, menat per Poncio Sebastià.

A dues voltes de la sortida agafà davant J’Aime Kaer seguit per Jorlic Pacha i per Captain Cook. Kola Tonic i King du Ponthieu seguien el grup dominador.

A 1.800 metres del final Jorlic Pacha comandava el grup i 100 metres més endavant era J’Aime Kaer el que marcava el ritme.

A 1.500 metres de l’arribada J’Aime Kaer amb Rafael Matas seguia davant amb Kola Tonic per dafora i tercer per la corta Jorlic Pacha.

A 1.000 metres de la conclusií Kola Tonic era el capdavanter, rodant a 1.17’7 i seguit per defora per Jobic de Corlay. Tercer era Harry du Cotil. A 800 metres del final Harry du Cotil s’obrí a l’exterior i es dituà davora Kola Tonic. Al darrer revolt Harry du Cotil anà agafant bastants de metres d’avantatge per sobre de la resta de participants i s’imposà a 1.16’8 a les regnes de Joan Pocoví. Segon va ser King du Ponthieu a 1.17’2 amb Joan Toni Riera. En tercer lloc arribà Nicky d’Astorg a 1.17’3 amb Joan Carles Rotger a les regnes.

Informa: Deporte Balear //fuente:hipodromsonpardo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com