Basket, Patiment innecessari

4 febrero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Partit en el que l’equip local es va complicar la vida quan al descans es guanyava per trenta punts de diferència. Els sollerics sortiren molt aficats en el partit sabent la complexitat que era guanyar al Burger King, ja que a la primera volta guanyà a la pròrroga. Però diumenge, després de veure l’inici de partit, pareixia que seria una victòria fàcil ja que en el primer quart la diferència era de 14 punts (26-12) i al descans s’arribava amb un contundent 54-24.
Però després del descans, mentre els visitants sortien a per totes sabent que poc tenien a perdre, el Joventut Mariana sortí massa relaxat i cada jugador començà a fer la guerra pel seu compte i s’oblidà del joc en equip que s’havia desplegat en els dos primers quarts, quan es jugava en equip buscant les millors opcions a l’hora de llançar a cistella, i això començà a donar ales als visitants que veien com poc a poc anaven reduint la diferència en el marcador.
Ni els temps morts, ni els canvis es notaven en l’equip nostre, que feien els seus atacs massa ràpids i això afavoria els interessos dels visitants i quan s’adonaren, l’avantatge ja estava per sota els deu punts i la reacció no arribava, ni arribà ja que no hi hagué temps per tal que la remuntada visitant fos una realitat. Al final, victòria agònica però que manté al Joventut Mariana en les posicions altes de la classificació.
Jugaren: Carles 2, Carlos 10, Lucas 4, Nadal 11, Moreno 4, Ivan 13, Ramon 2, Xavi 5, Emilio 11, Joan i Eloi 9.

Informa:deportebalear.com //fuente:joventutmariana.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com