Los jugadores del Mallorca visitan el Hospital de Manacor

19 diciembre 2008 | Por Redacción | Categoria: 1ª Regional, Fútbol
Visita Hospital

Tal i com havíen anunciat una representació de la primera plantilla del RCD Mallorca: Nadal, Jurado, Cleber, Castro i Trejo acompanyats per Toni Servera i Miquel Brunet Preparadors físics, Damià Amer, Delegat i Miki Garro sotsdirector Fundació Reial Mallorca, visitaren l’Hospital de Manacor, aquest dijous, dia 18 de desembre, a les sis de l’horabaixa.

Els més petits, els nins ingressats a la planta de pediatría varen rebre amb molta d’il.lusió els regals que els portaren els jugadors, que aprofitaren per desitjar-los un Bon Nadal. També varen signar autògrafs als nins i nines que es trobaven a la planta i que els esperaven per parlar amb ells i fer-se fotografies.

Informa:deportebalear.com /fuente:infobalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com