La consellera Dolça Mulet ha felicitat avui els representants de les federacions esportives

19 diciembre 2008 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes
BRINDIS DE NADAL AMB L’ESPORT

El Departament d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca ha celebrat avui el tradicional menjar de Nadal amb representants de més de trenta federacions esportives. Hi ha assistit la consellera d’Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, M. Dolça Mulet, acompanyada del director insular d’Esports, Antoni Seguí; la secretària tècnica, Carmen Gallego, i del cap d’Esport Unificat, Joan Fernández, entre d’altres.

Després d’assenyalar que el 2008 ha estat un any ple d’èxits per a l’esport balear, la consellera ha volgut brindar amb tots aquests membres -més de seixanta representants entre presidents, vicepresidents i coordinadors- per tots èxits esportius que també es produiran l’any 2009.

Entre els assistents hi havia Joan Mas, Pau Verd, Manuel Sánchez, Pere A. Munar, Ricardo Moralejo, Pep Roses, Eusebio Capell, Pep Yuste, Margalida Nicolau, Miguel Á. Hernández, Sebastià Rico, Juan José Salabert, Jaume Amengual, Pere Ferrando, Guillem Nadal, Miquel Bestard i Francisco Villalonga, entre d’altres.

Informa:deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com