XXV Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2008

13 diciembre 2008 | Por admin | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

XXV Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d'Inca 2008El próximo miércoles 31 de diciembre a las 17h en Inca tendrá lugar la XXV Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d’Inca 2008.

Lugar: Plaza de Mallorca de Inca

Distancia: 7.100m

Categorías: A partir de los 15 años

Finaliza la inscripción el 30 de diciembre.

Reglament
1. La XXV Cursa Popular Sant Silvestre Ciutat d’Inca’08, organitzada per l’IMAF de l’Ajuntament Inca, tindrà lloc el proper dimecres 31 de desembre, a les 17 h, amb sortida des de la Plaça de Mallorca i arribada al mateix lloc.

2. La cursa serà controlada pels Jutges de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i cronometrada per Elitechip.

3. Els drets d’inscripció (que inclou el lloguer del xip) serà de 5 € per atleta. Aquesta import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per a participar.

4. Les inscripcions es faran de forma anticipada als llocs designats per l’organització. Es limita la inscripció a 450 atletes

5. La recollida de dorsals i del xip es farà de les 15 a les 16.15 h del dia 31 de desembre, a la taula de l’organització instal·lada al lloc de sortida. És obligatòria la devolució del xip un cop finalitzada la cursa.

6. L’organització contractarà una pòlissa d’accidents col·lectiva i una de responsabilitat civil, com també disposarà d’una ambulància UVI amb metge. L’organització cobrirà solament allò que determini cada una d’aquestes pòlisses contractades.

7. Està prohibit acompanyar els participants durant la cursa mitjançant qualsevol tipus de vehicle.

8. El control d’arribades es tancarà 40 minuts després de l’arribada del primer corredor classificat.

9. Finalitzada la cursa, seran obsequiats amb una camiseta tècnica JOMA i un parell de calcetins personalitzats els 450 primers corredors inscrits que creuin la meta amb el control obert. L’organització, en el moment de lliurar els premis, podrà exigir la presentació del DNI per justificar l’any de naixement de l’esportista.

10. Les curses podran ser suspeses si, per inclemències del temps, així ho determini l’organització de la prova o bé per imposició de l’oficina 112. El seu veredicte serà inapel·lable.

11. La cursa serà oberta a tots els esportistes a partir de 15 anys (inclosos) que desitgin participar-hi d’acord amb quadre de curses. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova d’aptitud prèvia.

12. La sola inscripció en aquesta cursa implica la total acceptació del preceptuat en aquest reglament.

13. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l’organització de l’activitat.

14. La distància de la cursa és de 7.100 m

15. Termini d’Inscripció: 30 de desembre de 2008 a les 14 h o bé en el moment que s’esgotin les places disponibles.

Categories i trofeus
Absolut masculí (anys 93 i anteriors): 1r., 2n. i 3r. classificat
Absolut femení (any 93 i anteriors): 1r., 2n. i 3r. classificat
Veteranes (de 35 en endavant): 1r., 2n. i 3r. classificat
Veterans (de 35 en endavant): 1r., 2n. i 3r. classificat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com