Sopar-festa «Amics del Ciclisme» 2008

19 octubre 2008 | Por admin | Categoria: Ciclismo

Federació Balear CiclismeEl «Sopar Amics del Ciclisme» ha de ser una vegada més la festa de tot el ciclisme, on a més de rendir homenatge a aquells que més s’ho mereixen: els i les ciclistes, els clubs i tota la gent que ha aportat el seu granet d’arena, repassarem els fets més destacats de l’actual temporada.

La cita és el proper divendres 21 de novembre a les 20:15 h al ja tradicional restaurant Binicomprat d’Algaida. Hi haurà lliurament de trofeus i premis de la Copa Federació «Producte Balear», tant de carretera com de BTT i Descens així com de la Challenge de Cicloturisme 2008. A més, moltes sorpreses com sortejos i premis especials per adults i petits.

Tots els clubs tenen dret a una invitació que haureu de passar a cercar a la seu de l’FCIB.

Tant les invitacions com els tiquets les haureu de passar a cercar a la seu de l’FCIB en horari d’oficina (de 16 a 20 h) del 27 d’octubre al 14 de novembre.

Vos esperam a tots!!

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com