Normativa Consell Mallorca – PARTITS D’ALEVINS, INFANTILS I CADETS

1 octubre 2008 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

Convocatòria del Consell Insular de Mallorca que se va enviar als clubs a principi de temporada.

jovens deportistas

Per aclarir algunes consultes que hem rebut, la FFIB vol recordar als Clubs la Convocatòria del Consell Insular de Mallorca que se va enviar als clubs a principi de temporada.

Amb motiu d’algunes consultes que hem rebut de pares de futbolistes i directius, la FFIB vol recordar als Clubs que la Convocatòria del Consell Insular de Mallorca, que se va enviar als clubs a principi de temporada, estableix que l’entrada dels espectadors als partits dels futbolistes Alevins, Infantils i Cadets ha de ser gratuïta. El Consell podria retirar les subvencions als clubs que incompleixen aquesta norma.

Vos recordam els articles que fan referència a aquesta disposició, que el Consell Insular de Mallorca va posar en vigor des que, pel Conveni amb la FFIB, es fa càrrec de les despeses d’Arbitratges i altres subvencions per a les categories fins a 16 anys.

Consell Insular de Mallorca
CONVOCATÒRIA DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES DE L’ESPORT PER A L’EDAT ESCOLAR A MALLORCA

Temporada 2008-2009

La Direcció Insular del Departament d’Esports de Mallorca, mitjançant la Federació de Futbol de les Illes Balears, convoca els Campionats de Mallorca, d’acord amb les següents normes:

  • Participació
  • Qualsevol escolar, independentment de la nacionalitat, a través del centre escolar, del club, de l’ajuntament, AMPA o de qualsevol altra entitat esportiva autoritzada,…etc.

……..

  • Instal.lacions
  • Totes les instal.lacions on es desenvoluparan els partits a les diferents categories de les competicions oficials, hauran d’estar homologades per la FFIB o be autoritzats per a dur a terme els encontres oficials programats.
  • L’accés a totes les instal.lacions esportives on es desenvolupen partits o activitats a l’esport escolar, fins als 16 anys, està TOTALMENT PROHIBIT EL COBRAMENT D’ENTRADA per a presenciar encontres d’aquestes categories: Aleví, Infantil i Cadet .
  • Aquells Clubs o entitats que no compleixin aquest requisit, no rebran cap ajuda d’Arbitratges ni subvencions al Club per la seva activitat per part del Consell de Mallorca.

VEURE TOTA LA CONVOCATÒRIA DEL CONSELL DE MALLORCA

.

(descargar el documento «NORMES CONSELL DE MALLORCA» )

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com