Andratx 1 – Montuiri 2

15 septiembre 2008 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
...

ANDRATX: Paco (2), Rondó (2), Juan Roque (2), Héctor (2), Germán (2), Joan (2), Santi (3), Ramón (2), Edu (2), Valca (2) i Carlos (2).

Oli (2) per Edu, Tomás (2) per Joan i Rocky (2) per Germán.

MONTUÏRI: Alcover (2 ), Guiem (2), Ordines (2), Lliteres (2), Barto (2), Riutort (2), Edi (2), Llistó (1), Canyas (2), Zamorano (2) i Dani (2).

Edu (2) per Canyas, Fullana (2) per Zamorano i Noel (-) per Dani.

GOLS: 0-1: minut 49, Riutort. 0-2: minut 54, Llistó (de penal). 1-2: minut 92, Carlos (de penal).

ÀRBITRE: Serrano Pérez (1). Amonestà amb targetes grogues els jugadors Paco i Héctor, de l’Andratx, i Barto, Guiem i Alcover, del Monruïri.
El partit protagonitzat per l’Andratx i el Montuïri tingué com a resultat la victòria del conjunt visitant per 1-2. A més, oferí al públic assistent un bon joc, en el qual més que espectacle hi hagué molt de ritme, amb molt centrecampisme i no gaires arribades a l’àrea.
En un matx tan igualat, hi va haver dues jugades puntuals. En primer lloc, un gol efectuat per Riutort al minut 49 i que el porter de l’Andratx no encertà a rebutjar-lo, amb la consegüent resolució del jugador del Montuïri. D’altra banda, cinc minuts després, es produí un penal inexistent amb què el veterà Llistó aconseguia una bona renda per al Montuïri. Aquest parell de jugades varen marcar el final del partit.
Un tercer gol arribà al minut 92 de joc, en aquesta ocasió per al conjunt local. Aquest va estar facturat pel jugador Carlos, per mediació d’un altre penal.
Tant l’Andratx com el seu rival varen oferir un matx lluitat de manera especial, potser perquè ambdós conjunts necessitaven victòries per estrenar els seus respectius casellers de triomfs. Un partit, a la fi, gens decebedor.
FUENTE DIARI DE BALEARS.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com