Alcudia 1 – Arenal 0

15 septiembre 2008 | Por Redacción | Categoria:
...

ALCÚDIA: Balti (2), Rayó (2), Andrés (2), Rafa García (2), Olmos (2), Simonet (2), Fuentes (29, Aguado (2), Canal (2), Melero (2) i Sergi (2).

Canyellas (1) per Rayó, Jardi (1) per Andrés i Moragues (2) per Melero.

ARENAL: Mateu (2), Mateo (2), Juampi (2), Silvao (2), Alaín (2), Juampe (2) Pedro (2), Blanco (2), Carmona (2), Jaier (2) i Tomás (2).

Juanito (1) per Pedro, Chaparro (1) per Javier i Alarcón (1) per Tomás.

GOL: 1-0: minut 89, Moragues.

ÀRBITRE: Flaquer Rey (2). Bé. Amonestà amb targeta groga els locals Rafa García i Aguado i els visitants Mateo, Silvano, Alaín, i Blanco.

L’Alcúdia aconseguí en el partit de diumenge els tres punts que li permeten estar a la zona alta de la classificació. Pel que fa a l’Arenal, perdé el títol d’equip menys golejat de Tercera, ja que fins ahir no havia rebut cap gol. El conjunt alcudienc patí de valent. Fou el substitut Moragues qui a tan sols un minut per acabar el matx va batre per primera vegada en aquesta temporada la meta de l’Arenal.

Quant als visitants, mostraren en principi una bona defensa, que fou superada en una ocasió.

FUENTE DIARI DE BALEARS.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com