El Club Bàsquet Mallorca rep al Reial Madrid

9 septiembre 2008 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Es tracta de la I Edició del Trofeu Diada de Mallorca de Bàsquet

    *  C.Bonet,P.Rotger,J.Llompart i A.Travesset     * Foto de grup amb el cartell


El Club Bàsquet Mallorca i el Reial Madrid s’enfrontaran
el proper dijous 11 de setembre, a les 21:00 hores, en el Palau d’Esports d’Inca. El partit s’emmarca dintre dels actes de la Diada que organitza el Consell de Mallorca.
El conseller de Presidència, Cosme Bonet, ha apuntat a la presentació del acte que aquest I Trofeu Diada de Mallorca de Bàsquet vol tenir continuïtat en el temps. Bonet ha assenyalat que l’esport està més present en els actes de la Diada de Mallorca, perquè des del Consell es vol contar amb la participació de la ciutadania.

A la presentació del partit, on han estat també presents el batle d’Inca, Pere Rotger, el president del Bàsquet Mallorca, Joan Llompart i el director de Televisió de Mallorca, Albert Travesset, s’ha explicat que tant els socis del Basket Mallorca com els menors de 16 anys tindran entrada gratuïta, per a la resta l’entrada serà de 10 euros. Televisió de Mallorca retransmetrà en directe el partit a partir de les 20:55 hores.

El batle d’Inca i el president del Bàsquet Mallorca han volgut agrair al Consell que hagi enquadrat dins els actes de la Diada aquest esdeveniment. Rotger, a més, ha demanat al conseller faci arribar a la Presidenta Armengol el seu agraïment personal per tot l’esforç i suport donat per a organitzar aquest partit que permetrà a tots els mallorquins gaudir d’un espectacle amb estrelles del bàsquet.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com